Meer info over Tongetje
Denk je snel te kunnen leveren? Mijn tong moet namelijk in beweging blijven. Wat is de bezorgingstijd? Mijn tong blijft maar niet binnen in mijn mond, hij schiet alle kanten op. Maar vooral om dingen te raken en ik heb het niet over dagelijks voor de hand liggende voorwerpen. Mijn tong is doelbewust op zoek naar maar 1 ding. Een ding wat jij kunt leveren. Wat is de bezorgingstijd?
Naam:
Tongetje
Leeftijd:
22 Jaar
Woonplaats:
Midden-Groningen
Provincie:
Groningen
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Masturberen:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Milene65
21 Jaar · Zeist ·
Vind jij het niet erg als ik je enkel voor de sex gebruik? En doe jij ook alles? Kan het met jou stiekem? Zodat mijn vriendje er niet achter komt? Ik vind hem heel lief enzo maar hij geeft me bepaalde dingen niet. Maar verwacht wel dat ik
Vrijen met hete babe
Hetesuus83
22 Jaar · Zeewolde ·
Ben jij een man die niet één keer in de maand wilt genieten maar echt vaker? Nou kom maar op dan, ik geniet het liefste zoveel mogelijk namelijk!
Sex met malse studente
GeileGinny
20 Jaar · Terneuzen ·
Vind jij mijn gebrek aan ervaring geen probleem en ben jij net dat laatste duwtje wat ik nodig heb? Stout meisje met hele geile ideeen welke alleen nog een beetje leven in geblazen moeten worden.
Vrijen met jonge meid
LiefsHui
20 Jaar · Breda ·
Wil jij mij ontmaagden? Ik wil het ook een keertje ervaren. Ik ben nog maagd. Ja je leest het goed. Ik wil toch wel echt graag ontmaagd worden. Al mijn vriendinnen hebben het erover en ik kan er niet over meepraten.
Neuken met malse griet
Adinda61
24 Jaar · Amsterdam ·
Als je stoute dingen met mij wilt doen, zal ik mij dan van de domme houden? Hey, ik ben Henna en ik doe hier maar eens een poging wagen. Aangezien de kroeg niet de beste plek is voor een leuke jongen en op het werk ook niks nuttigs rondloopt.
Praten met hete lolita
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.